SPORT

Magura Cisnadie si-a aflat adversarele de la baraj. A evitat un adversar puternic

Magura Cisnadie si-a aflat adversarele de la baraj. A evitat un adversar puternic

Echipa de handbal feminin Magura Cisnadie va avea o misiune relativ usoara in tentativa de a ramane in Liga Nationala. Dupa ce a evitat in ultima etapa retrogradarea directa si a reusit sa ocupe pozitia a 12-a, care ii va permite prezenta la barajul de salvare/promovare, cisnadiencele si-au aflat adversarele de la turneul ce va avea loc in 28-31 mai.

HANDBAL - U ALEXANDRION CLUJ - CS MAGURA CISNADIE

In urma tragerii la sorti care a avut loc azi, la Federatia Romana de Handbal, Magura Cisnadie va juca impotriva celor de la CS HM Buzau (locul 2 in Divizia A, seria I) si CSM Slatina (locul 3, Divizia A, seria a II-a), reusind, astfel, sa evite o confruntare cu Cetate Deva (locul 2, Divizia A, seria a II-a), echipa pe care a invins-o anul trecut si careia i-a luat locul in prima liga. Astfel, devencele vor intalni Unirea Slobozia (Locul 11 in Liga Nationala) si Stiinta Bucuresti ((locul 3 in Divizia A, seria I).

Castigatoarele vor juca in sezonul 2016-2017 in Liga Nationala. Celelalte echipe vor disputa meciuri de clasament, iar in cazul unei retrageri din LN prima clasata va obtine automat dreptul de a participa in prima liga.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279