SOCIAL

Mana de ajutor pentru elevii sibieni. Meditatii gratuite pentru BAC, la ULBS

Mana de ajutor pentru elevii sibieni. Meditatii gratuite pentru BAC, la ULBS

Peste 2.000 de tineri au devenit studenti ai ULBS!1

Elevii sibieni care doresc sa se pregateasca suplimentar pentru examenele de bacalaureat si admitere la facultate, la matematica, au sansa de a invata, gratuit, de la profesori ai Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Incepand din 24 octombrie, cinci cadre universitare ale Facultatii de Inginerie vor incepe cursurile de pregatire cu elevi din toti cei patru ani de liceu. Vor fi 20 de sedinte, sambata, intre orele 9,00-12,00, iar cursurile se vor desfasura in Aula IE 101 a Facultatii de Inginerie. ”La pregatire pot participa nu doar elevi din clasele a XI-a si a XII-a, ci si din a IX-a si a X-a, pentru ca orele sunt structurate sa acopere materia din toti cei patru ani. Participarea la aceste cursuri de pregatire este gratuita si nu implica absolut niciun angajament al elevilor, nici macar prezenta nu este obligatore la toate cursurile. Exista un calendar al pregatirilor si fiecare elev poate sa vina la cursul care il intereseaza”, a declarat conf.dr.ing. Lizeta Popescu. Numarul maxim de elevi care pot participa este de 72.

”Sambata incepem pregatire la matematica, dar speram ca in curand sa facem acelasi lucru si la informatica”, a adaugat conf.dr.ing. Lizeta Popescu.

Initiativa profesorilor Faculatii de Inginerie se afla la al treile an consecutiv si este o actiune de sprijinire a tinerilor care doresc sa isi consolideze cunostintele inaintea examenelor de bacalaureat si, mai apoi, admitere la facultate.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275