SPORT

Marea rivala a CSU Atlassib Sibiu in pragul colapsului! Sebastian Ghita renunta la CSU Asesoft Ploiesti

Marea rivala a CSU Atlassib Sibiu in pragul colapsului! Sebastian Ghita renunta la CSU Asesoft Ploiesti

csu asesoft ploiesti

Problemele din politica se rasfrang si asupra sportului. Marwea rivala a celor de la CSU Atlassib Sibiu, echipa care a dominat copios baschetul masculin romanesc in ultimul deceniu, CSU Asesoft Ploiesti este aproape de colaps.

Din cauza problemelor cu justitia, finantatorul Sebastian Ghita a anuntat ca renunta sa mai sustina gruparea prahoveana, scrie gsp.ro.

„Am anuntat Consiliul Local si clubul CSU Ploiesti ca ma retrag din sport”, a declarat, pentru Gazeta Sebastian Ghita.

Politician si om de afaceri, Sebastian Ghita are probleme cu justitia, atat el cat si fratele sau fiind urmariti penal pentru fapte de coruptie.

In anul 2002, dupa doar patru ani de la infiintare, CSU Asesoft Ploiesti a promovat in prima divizie a baschetului masculin, iar doi ani mai tirziu, in 2004, dupa campanii de achizitii importante, a si cistigat titlul de campioana, pe care nu l-a mai cedat de atunci decit o singura data, in sezonul 2010-2011, cind a pierdut trofeul in favoarea celor de „U” Mobitelco Cluj.

In total, CSU Asesoft Ploiesti este detinatoarea a zece titluri de campioana nationala, a sase Cupe ale Romaniei (2003-2009), iar in 2005 a cistigat si primul trofeu international FIBA Europe Cup, fiind singura echipa din România care a reusit o astfel de performanta.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309