DIVERTISMENT

Gumball 3000, in premiera la Sibiu. Masinile exclusiviste si fetele frumoase ocupa Piata Mica

Gumball 3000, in premiera la Sibiu. Masinile exclusiviste si fetele frumoase ocupa Piata Mica

Una din cele mai nonconformist curse de masini din lume, Gumball 3000 va ajunge, in premiera, si la Sibiu. Cele peste 100 de masini vor fi parcate in Piata Mica, vineri, 6 mai, motiv pentru care reprezentantii Primariei Sibiu anunta ca accesul in locatie va fi blocat in intervalul orar 7,00-20,00.

Maximillion Cooper

Singurele masini care vor avea voie sa intre in Piata Mica vor fi cele de aprovizionare, insa si acestea, doar in cursul diminetii. ”Persoanele care detin abonament pentru aceasta parcare, il pot utiliza pentru a parca in Piata Huet sau in locurile de parcare de pe strazile adiacente. De asemenea, rugam rezidentii sa se orienteze si spre parcarile zonale”, anunta Primaria Sibiu.

Masini de lux si femei frumoase

Gumball 3000 este un eveniment special pentru cei mai bogati oameni din lume. Potrivit 4tuning.ro, taxa de participare este de 40.000 de lire sterline si include participarea unui automobil cu doi pasageri. Acestia vin cu masina personala, locuiesc doar la cele mai exclusiviste hoteluri si au parte de cele mai tari petreceri cu cele mai sexy femei din lume.

Cele 3000 de mile (4828 km) vor strabate intreaga Europa. Plecarea este din Dublin (Irlanda), dupa care convoiul de super-masini va trece prin Irlanda de Nord, Marea Britanie, Franta, Italia, Slovenia, Ungaria, Romania, Bulgaria si Turcia.

In Romania, Sibiul este singurul oras Checkpoint (se va face doar o oprire, fara a se ramane peste noapte) iar Bucurestiul va fi ultimul City Stop (participantii vor ramane peste noapte) inainte de finish-ul de la Istambul.

Cine este Maximillion Cooper

Gumball 3000 este un eveniment creat de milionarul englez Maximillion Cooper. In mai 1999, acesta si-a invitat cativa prieteni la fel de influenti la o excursie cu masinile prin Europa, iar in orasele in care opreau dadeau petreceri la care au participat Kate Moss, Jamiroquai, Kylie Minogue, Tony Hawk si Johnny Knoxville.

Din 2013, Cooper a infiintat si o fundatie caritabila, care sprijina tinerii antreprenori din zone sarace.

Potrivit revistei Forbes, valoarea de piata a ”The Gumball 3000 Group” ete de peste 300 milioane de dolari.

Foto:ww.gumball3000.com

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349