SPORT

Meciuri “tari” la Memorialul Tordai. Cele mai bune echipe au confirmat prezenta

Meciuri “tari” la Memorialul Tordai. Cele mai bune echipe au confirmat prezenta

Cel mai puternic turneu amical de baschet masculin dinaintea startului noului sezon, se va desfasura la Sibiu. Sase din cele mai puternice echipe, printre care si finalistele ultimei editii a Campionatului National vor lua parte la editia a opta a Memorialului “Elemer Tordai”, care se va desfasura in perioada 25 – 28 august 2016, in Sala Transilvania din Sibiu.

csu sibiu, baschet

Pentru trofeu vor lupta campioana si vicecampioana sezonului precedent al Ligii Naționale, CSM Oradea si BC Mures TG. Mures, cea mai longeviva echipa din prima liga a baschetului romanesc, BC CSU Sibiu, si deținatoarea celor mai multe titluri de campioana, Dinamo Bucuresti. Alaturi de acestea, vor participa atat echipa din Craiova, cat si BCM U Pitesti.

 Programul turneului:

 Joi, 25 august

BCM  U Pitesti – SCM U Craiova, ora 17,00

BC CSU Sibiu – Dinamo Bucuresti, ora 19,00

 Vineri, 26 august

CSM CSU  Oradea – BCM U Pitesti, ora 17,00

BC CSU Sibiu – BC Mures Tg Mures, ora 19,00

Sambata, 27 august

BC MuresTg.Mures – Dinamo Bucuresti, ora 17,00

CSM  CSU Oradea – SCM U Craiova, ora 19,00

Dupa terminarea partidelor din grupe, duminica se vor disputa jocurile de clasament:

 Duminica, 28 august

Finala pentru locurile 5-6, ora 10,00

Finala pentru locurile 3-4, ora 12,00

Finala pentru locurile 1-2, ora 14,00

Competiția este organizata in memoria fostului mare jucator de baschet sibian, pentru al 8-lea an consecutiv, si isi propune atragerea sibienilor catre baschet si oferirea unui spectacol sportiv de mare valoare.

”Inca de la prima editie ne-am propus ca acest turneu sa devina o tradiție, o competitie atractiva pentru echipele titrate din campionat, iar trofeul sa devina tot mai ravnit. Este pentru prima data cand la Memorialul Tordai vin sase si nu patru echipe, dintre cele mai valoroase de la noi  din tara, iar acest lucru ne face mandri. Pentru noi aceasta vine ca o recunoastere a faptului ca Sibiul este un pol important in lumea baschetului si ne confirma, inca o data ca, reusim sa crestem treptat proiectul nostru si reusim sa popularizam acest sport exceptional tot mai bine. In fiecare an, la sfarsit de august, in Sala Transilvania se aude numele lui Toci si sper ca, acolo de sus, este mandru”, a spus Horațiu Floca, directorul interimar al CSU Sibiu.

Intrarea la meciurile din cadrul turneului este gratuita.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309