EVENIMENT

Mediesean ca-n vestul salbatic. Mergea cu pistolul in masina

Mediesean ca-n vestul salbatic. Mergea cu pistolul in masina

Un mediesean de 41 ani s-a crezut in vestul salbatic si credea ca, in caz de nevoie, isi poate face singur dreptate, cu ajutorul unui pistol pe care il pastra in masina. Este vorba despre o arma de autoaparare cu gaze si spate cartuse, pe care barbatul l-a adus din strainatate, dar pantru care nu avea permis de port arma.

Spre ghinionul sau, sambata noaptea, in jurul orei 03,00, politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul IPJ Sibiu i-au gasit arma si munitia, i le-au confiscat si i-au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de detinere sau port fara drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizarii, respectiv contrabanda calificata prin introducerea in sau scoaterea din tara, fara drept, de arme, munitii, materiale explozibile, droguri, precursori, materiale nucleare sau alte substante radioactive, substante toxice, deseuri, reziduuri ori materiale chimice periculoase.

Foto: lumeaarmelor.wordpress.com

mediesean prins cu pistolul in masina


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309