EVENIMENT

Mediesean retinut pentru ca facea ”agricultura” in curtea casei. Plantele sale il vor duce la inchisoare!

Mediesean retinut pentru ca facea ”agricultura” in curtea casei. Plantele sale il vor duce la inchisoare!

Un barbat de 41 de ani din Medias a fost arestat, vineri, dupa ce politistii au gasit in locuinta sa o cultura de peste 170 de plante de cannabis, potrivit unui counicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

muguri-cannabis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cultura de droguri a fost descoperita de catre politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia — Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Sibiu si procurorii D.I.I.C.O.T. in urma unei perchezitii, barbatul fiind suspectat ca ar desfasura activitati pe linia traficului de droguri de risc.

„In fapt, la data de 21 iunie, in urma unei perchezitii domiciliare efectuate la locuinta banuitului de catre politistii medieseni, in curtea imobilului au fost descoperite aproximativ 90 de plante de canabis, precum si patru ghivece cu plante de acelasi gen, amplasate in interiorul imobilului. In urma investigatiilor, in afara localitatii Medias a mai fost identificata o cultura de canabis outdoor de aproximativ 170 de plante, cultura plantata si ingrijita de catre persoana in cauza”, se arata in counicatul IGPR.

Dupa desfiintarea acestei culturi de cannabis, a rezultat o cantitate de 77 kg masa vegetala verde — plante de canabis.

Medieseanul a fost retinut pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc in forma continuata, fapta prevazuta si pedepsita de art.2 al.1 din Legea nr.143/2000. In cursul acestei zile va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Foto: www.mondonews.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219