DIVERTISMENT

Mesaje de 8 Martie pentru sibience, de la Johannis si Ariton

Mesaje de 8 Martie pentru sibience, de la Johannis si Ariton

Johannis: Femeia, simbol al frumusetiijohannis vicepremier

In fiecare an ziua de 8 martie aduce in prim plan  doamnele din familie sau din mediul profesional in care ne desfasuram activitatea. Imaginea femeii a fost intotdeauna una puternica, foarte bine definita. De la statutul de simbol al frumusetii, al maternitatii si al sensibilitatii si pana la statutul pe drept obtinut in mediul profesional, de la obiectul operelor de arta din trecut in care au impresionat prin expresivitate si frumusete si pana la adevarati lideri in domeniile in care activeaza, doamnele sunt intotdeauna o prezenta bine conturata.

Toate aceste calitati le remarcam zilnic in doamnele din jurul nostru, insa de 8 martie facem din aceasta o sarbatoare. Cu aceasta ocazie transmit tuturor doamnelor din Sibiu un sincer “La multi ani!” si sper ca aceasta zi sa o petreaca alaturi de cei dragi lor.

KlausJohannis

Primarul Municipiului Sibiu

 

Ariton: Recunostinta pentru toate femeile din viata noastraion_ariton

In fiecare primavara, de 8 martie, gandul ni se indreapta, cu recunostinta, spre toate femeile din viata noastra. Mame si educatoare, sotii si fiice, colege si alte femei implicate in activitati institutionale sau in viata publica trezesc respect in familii si societate, datorita feminitatii, loialitatii si increderii prin care isi fac cunoscuta prezenta in societate.

Tuturor le doresc sanatate, pace in familii si realizarile pe care si le doresc in activitatile profesionale.

LA MULȚI ANI!

Senator Ion Ariton


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279