INTERNATIONAL

MESAJUL lui David Cameron pentru Klaus Iohannis! Ce spune despre COMBATEREA CORUPTIEI!

MESAJUL lui David Cameron pentru Klaus Iohannis! Ce spune despre COMBATEREA CORUPTIEI!

MESAJLUL lui David Cameron pentru Klaus Iohannis! Ce spune despre COMBATEREA CORUPTIEI!

Premierul David Cameron a trimis un mesaj special presedintelui ales, Klaus Iohannis, precizand ca Marea Britanie este gata sa-l sustina in combaterea coruptiei, cresterea responsabilitatii si imbunatatirea transparentei.

„Marea Britanie si Romania au dezvoltat un parteneriat puternic, bazat pe valori si obiective comune, precum si pe legaturi interumane. Astept cu interes sa colaboram pentru a intari pe mai departe aceste relatii si cooperarea dintre tarile noastre”, ii transmite premierul britanic, David Cameron, lui Klaus Iohannis, in mesajul de felicitare, cu ocazia castigarii alegerilor prezidentiale din Romania.

„Campania dumneavoastra prezidentiala a demonstrat o hotarare clara in ceea ce priveste combaterea coruptei, cresterea responsabilitatii si imbunatatirea transparentei, in anii care vor veni. Marea Britanie este gata sa va sustina in demersul de a face schimbari sistematice in acest domeniu”, se mai arata in mesajul remis MEDIAFAX de catre Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Totodata, premierul David Cameron precizeaza ca asteapta „cu interes” sa colaboreze cu presedintele ales al Romaniei in interiorul Uniunii Europene, „pentru a raspunde unor provocari comune, precum criza din Ucraina si reforma UE”.

„Lupta impotriva somajului, promovarea cresterii economice si a competitivitatii europene la nivel global servesc interesele tuturor statelor membre ale Uniunii, la fel ca si gestionarea presiunilor aduse de migratie, asa cum am subliniat in discursul meu din luna noiembrie. Dorim sa colaboram cu toti partenerii nostri europeni pentru a realiza aceste schimbari si sper sa le discutam impreuna in viitorul apropiat”, mai scrie premierul Marii Britanii.

Scrisoarea trimisa de David Cameron este datata 28 noiembrie.

Recent, presedintele ales, Klaus Iohannis, i-a multumit premierului britanic pentru „frumoasa scrisoare de felicitare”.

„Ii multumesc premierului britanic, David Cameron, pentru frumoasa scrisoare de felicitare pe care mi-a adresat-o si il asigur, totodata, de intregul meu sprijin pentru intarirea relatiilor dintre tarile noastre”, a scris Iohannis pe Facebook.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349