ACTUALITATE

MESAJUL lui Herman Van Rompuy pentru noul presedinte al Romaniei, KLAUS IOHANNIS!

MESAJUL lui Herman Van Rompuy pentru noul presedinte al Romaniei, KLAUS IOHANNIS!

MESAJUL lui Herman Van Rompuy pentru noul presedinte al Romaniei, KLAUS IOHANNIS!2

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy a tinut sa-l felicite pe noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, si ca spera ca va contribui la dezvoltarea in continuare a Uniunii Europene.

„In numele Uniunii Europene, as dori sa il felicit pe domnul Klaus Iohannis pentru alegerea sa in functia de presedinte al Romaniei”, a precizat Herman Van Rompuy, presedintele Consiliului European.

Van Rompuy a declarat ca are incredere ca Iohannis „va depune toate eforturile si se va implica in intregime, impreuna cu Guvernul, pentru a ajuta Romania sa faca fata viitoarelor provocari politice, economice si sociale”.

„Am convingerea ca va contribui la dezvoltarea in continuare a Uniunii Europene”, a mai spus Van Rompuy, al carui mandat se incheie la sfarsitul acestei luni, polonezul Donald Tusk succedandu-i in functie de la 1 decembrie.

Intrebat daca presedintele Comisiei Europene l-a felicitat pe Klaus Iohannis, purtatorul de cuvant Margaritis Schinas a precizata ca Jean-Claude Juncker il va felicita imediat ce vor fi anuntate rezultatele oficiale pe cel care „ii va fi partener in Consiliul European”. 

Sursa: digi24.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275