POLITICA

Mesajul lui IOAN CINDREA cu ocazia ZILEI INTERNATIONALE A PERSOANELOR VARSTNICE!

Mesajul lui IOAN CINDREA cu ocazia ZILEI INTERNATIONALE A PERSOANELOR VARSTNICE!

Mesajul lui IOAN CINDREA cu ocazia ZILEI INTERNATIONALE A PERSOANELOR VARSTNICE!2

Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea a tinut special sa transmita un mesaj tuturor persoanelor trecute de prima tinerete cu ocazia Zilei Internationale a persoanelor varstnice.

„Sarbatorim pe 1 octombrie Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, o aniversare relativ recenta, dar cu o semnificatie deosebita. Ne indreptam atentia si gandurile, mai mult decat o facem de obicei, spre cei trecuti de prima tinerete, parinti, bunici, unchi, matusi sau vecinii de scara. Oricum, oamenii sunt valorosi, indiferent de varsta lor, iar noi, romanii, ne putem aminti si de vorba inteleapta care spune ca ,,acel om care nu are un batran langa el, trebuie neaparat sa isi cumpere unul!’.

Desigur ca s-au spus, se spun si se vor spune multe despre diferentele si conflictele intre generatii insa, mai presus de toate, exista un liant intre forta tineretii si intelepciunea batranetii. Iar acest liant, in viziunea Organizatiei Natiunilor Unite se cheama ‘solidaritatea intre generatii’. Pentru ca noi, cei activi, trebuie sa ne preocupam permanent de cresterea, sau macar de asigurarea calitatii vietii pentru persoanele in varsta, alaturi de respectarea drepturilor lor, pentru ca ei sa poata trai in demnitate. Un trai demn dupa ani si ani in care au muncit, ne-au crescut, ne-au educat.

Asa ca trebuie in fiecare clipa sa aratam pretuire si respect pentru varstnici, sa le cerem sfatul, sa le acordam atentie sau pur si simplu sa stam de vorba cu ei.

Cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice, transmit pe aceasta cale multa sanatate si liniste tuturor celor trecuti de prima tinerete.”, a spus Ioan Cindrea.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275