POLITICA

Mesajul primarului Klaus Iohannis la inceputul noului an scolar!

Mesajul primarului Klaus Iohannis la inceputul noului an scolar!

Mesajul primarului Klaus Iohannis la inceputul noului an scolar!

Astazi incepe un nou an scolar. Pe langa emotiile elevilor si cele ale parintilor, cei care vor avea responsabilitatea de a-i sprijini pe acest drum, acest moment este pentru dascali o provocare si inceputul unui drum de 10 luni in care vor parcurge materia, vor transmite informatia si, mai important, vor incerca sa transmita elevilor pasiunea pentru invatatura si bucuria de a descoperi lumea din jurul lor.

Dascalii vor transmite elevilor lor importanta educatiei pe care acum o primesc pe bancile scolii si care ii va defini mai tarziu ca persoane si ca profesionisti.

Dumneavoastra, stimati dascali, aveti dificila, dar frumoasa misiune de a modela viitorii membrii ai comunitatii noastre, cu sprijinul parintilor. Stiu ca faceti aceasta motivati de daruire si putini stiu cata munca se ascunde in spatele unei ore bine predate si interesant prezentate. De aceea va doresc spor la munca in noul an scolar.

Dragi elevi, m-am referit de multe ori la importanta educatiei in dezvoltarea unui om, in dezvoltarea unei comunitati, in dezvoltarea unui popor. Educatia este baza pe care o veti utiliza in viitoarele profesii. De aceea sper ca veti lua in serios inca de pe acum viitorul dumneavoastra rol si puteti face aceasta tocmai prin invatatura.

Inchei prin a va ura tuturor un an cu rezultate bune!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275