CULTURA

Mihai Manutiu despre Constantin Chiriac: “E un director nu prea zdravan la cap”

Mihai Manutiu despre Constantin Chiriac: “E un director nu prea zdravan la cap”

manutiu-chiriac
Renumitul regizor Mihai Manutiu, care joi seara va pune in scena, la Teatrul National “Radu Stanca” Sibiu piesa “Lectia”, i-a facut no caracterizare inedita, directorului institutiei sibiene, Constantin Chiriac.

“Am avut destule spectacole la Sibiu, am lucrat cu directorul Constantin Chiriac la spectacole extraordinare. Eu ma intreb ce director zdravan la cap ar face ceea ce a facut el? Dintr-o lista de spectacole l-a ales pe cel mai costisitor, un spectacol cu 45 de spectatori dar cu buget de spectacol cu 1000 de spectatori. La «Persii», spre exemplu, i-am cerut 50 cm de popcorn pe scena. N-au fost 50 cm, dar au fost 35 cm. Este incredibil cata munca a fost, sa gasim masini de facut popcorn, iar apoi oamenii din teatru sa faca tot acel popcorn. Este un om incredibil”, l-a caracteritzat Manutiu.
La randul sau, Constantin Chiriac spune ca accepta toate aceste provocari deoarce “doar daca te provoci poti sa faci mai mult, este foarte simplu sa faci lucruri caldute”.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349