MEDIA

Mihai Petre tradeaza si el PRO TV-ul. Pleaca la Antena 1, pentru un salariu de fotbalist

Mihai Petre tradeaza si el PRO TV-ul. Pleaca la Antena 1, pentru un salariu de fotbalist

mihai petre, andra, andi moisescu la romanii au talent

Inca o vedeta a PRO TV-ului paraseste postul pentru marea rivala Antena 1. Dupa cei trei jurati de la MasterChef – Catalin Scarlatescu, Florin Dumitrescu si Sorin Bontea – care au parasit PRO-ul pentru a prezenta “Bucataria Iadului” la Antena 1, si Nea Marin, acum si Mihai Petre renunta la “Romanii au Talent” pentru „Dancing With the Stars”.

Conform protvmagazin.ro, Mihai Petre va avea un salariu de 50.000 euro pe sezon la Antena 1, iar viitoarea emisiune va avea doua sezoane pe an.

„Am fost intotdeauna atras de acest gen de formate, asa ca ma bucur foarte mult sa am sansa sa jurizez un show care duce dansul la alt nivel. Un factor important in decizia mea il are si echipa de producţie, alaturi de care lucrez de peste un deceniu, echipa in cadrul careia m-am format ca si om de televiziune”, a declarat Mihai Petre.

Producatorul emisiunii de la Antena 1 este Mona Segall, cea care a coordonat show-rile de succes de la PRO TV, cum ar fi, Vocea Romaniei, Romanii au Talent, MasterChef sau Serviti va rog. Segall era angajata PRO TV din 1995, iar in urma cu cateva luni a demisionat pentru a merge la Antena 1, fiind urmata de mai multe vedete ale postului.

Citeste articolul complet aici:

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349