POLITICA

Mihai Razvan Ungureanu: Nu vad cum unii pot sa stea la masa cu altii dupa ce s-au injurat copios

Mihai Razvan Ungureanu: Nu vad cum unii pot sa stea la masa cu altii dupa ce s-au injurat copios

Liderul Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, referitor la discutii privind o unificare a fortelor politice de dreapta, ca unele partide „au sapat intre ele santuri”, precizand ca nu intelege „cum unii pot sa stea la masa cu altii dupa ce s-au injurat copios”.MRU

„Nu stiu in ce masura vor fi negocieri (pentru o dreapta unita pe scena politica – n.r.). Intr-o prima etapa vor fi tatonari, vor fi discutii. Politica noastra a fost, cred, mult mai lucida si mai vizionara. Noi am pastrat posibilitatile de dialog neatinse. Alte partide de dreapta au sapat intre ele santuri si nu vad sincer cum unii pot sa stea la masa cu altii dupa ce s-au injurat copios in ultimele doua luni. Noi am pastrat o atitudine decenta si egala ca distanta, egala ca si dialog cu toata lumea tocmai pentru ca noi credem in nevoia unui candidat unic pentru prezidentialele din toamna. Cum va fi, ce se va intampla, e o chestiune unde in momentul de fata doar speculam. Da, vor exista tatonari, vor exista discutii, e greu insa sa pui toate pisicile la un loc intr-o turma”, a afirmat Mihai Razvan Ungureanu, marti, la Ploiesti, raspunzand unei intrebari.

Presedintele partidului Forta Civica a afirmat ca, in opinia sa, rezultatele alegerilor europarlamentare nu au legatura cu alegerile prezidentiale din acest an.

„Pana pe 25 mai vorbim de partide, din 26 mai pana la alegerile prezidentiale vorbim despre oameni, despre indivizi. Discutia despre prezidentiabili e de cu totul alta factura, nu tine cont de rezultatele de la europarlamentare, tine cont de gradul de pregatire si de incredere, intentie de vot manifestata pentru o persoana. Si aici pornim de la un model de prezidentiabil si vedem ce persoana poate sa intre in acea matrice”, a mai spus Ungureanu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309