SOCIAL

MIHNEA COSTOIU: ”Va felicit pentru reusita AUTORIZARII tuturor SCOLILOR din judetul Sibiu!”

MIHNEA COSTOIU: ”Va felicit pentru reusita AUTORIZARII tuturor SCOLILOR din judetul Sibiu!”

MIHNEA COSTOIU Va felicit pentru reusita AUTORIZARII tuturor SCOLILOR din judetul Sibiu!2

Ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu, a vizitat aseara sediul Consiliului Judetean la invitatia presedintelui Ioan Cindrea.

Au mai fost prezenti prefectul judetului, Ioan Ovidiu Sitterli, subprefectul Lucian Radu, rectorii ULBS si AFT, inspectorul scolar general, consilierii judeteni Lucian Cioca si Liviu Mihaescu si managerul Spitalului Clinic Judetean.

Discutiile au atins puncte generale legate de invatamantul universitar si preuniversitar, dar si informari despre proiectele strategice ale Consiliului Judetean Sibiu. In acest context presedintele Ioan Cindrea l-a informat pe ministru despre faptul ca anul acesta toate unitatile de invatamant din judet au primit autorizatie sanitara de functionare.

”Am propus consilierilor judeteni, iar acestia au votat in unanimitate, un proiect prin care Consiliul Judetean a alocat fonduri pentru sprijinirea comunitatilor locale in aceasta problema. Este pentru prima data in ultimii 25 de ani cand autorizarea sanitara a scolilor a decurs normal, iar judetul Sibiu este singurul din tara care a reusit pana acum aceasta performanta”, a spus presedintele Cindrea.

”Este un lucru extraordinar si va felicit pentru aceasta reusita care poate fi luata drept model si de alte autoritati judetene. Ma bucur sa vad aici, in judetul Sibiu, o normalitate pe care ne-o dorim in toata tara si va asigur de sprijinul meu in toate proiectele”, a declarat la randul sau, ministrul Mihnea Costoiu.

La finalul intalnirii ministrul a primit din partea presedintelui Consiliului Judetean Sibiu albumul si filmul ”Judetul Sibiu – poarta de sud a Transilvaniei”, iar gl.bg. Ghita Barsan i-a inmanat o placheta a Academiei Fortelor Terestre. Reprezentantul Guvernului s-a aflat ieri la Sibiu pentru ceremonia de deschidere a anului universitar 2014 – 2015 desfasurata in Piata Mare.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349