ACTUALITATE

Minoră dispărută. Dacă aveți informații despre ea, sunați la 112

Minoră dispărută. Dacă aveți informații despre ea, sunați la 112

O minoră din satul Netuș a dispărut după ce a plecat voluntar de acasă, în data de 23 februarie. Persoanele care pot oferi informații pentru a-i ajuta pe polițiști să o găsească sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.
Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu și Postului de Poliție Iacobeni caută o minoră care în data de 23 februarie a plecat voluntar de la domiciliul său din satul Netuș. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate.
Semnalmentele minorei: 150 cm înălțime, aprox. 50 – 55 kg, ochi căprui, părul negru, lung, prins în cozi, fără semne particulare. La data dispariției, minora purta pantalon blue jeans albaștrii și un pulover închis la culoare.
„În data de 25 februarie, în jurul orei 0830, la sediul Postului de Poliție Iacobeni s-a prezentat un bărbat domiciliat în satul Netuş, care a sesizat dispariţia de la domiciliu a nepoatei sale MUNTEAN STELUȚA, în vârstă de 12 ani. Bărbatul a declarat faptul că minora a plecat voluntar de acasă în data de 23 februarie, fără a mai reveni”, se precizează în comunicat.
Minora dispăruta, netes, sibiu


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279