POLITICA

Mircea Cazan: Solutia Iohannis si panica din zona Puterii!

Mircea Cazan: Solutia Iohannis si panica din zona Puterii!

Mircea Cazan Solutia Iohannis si panica din zona Puterii!2

Deputatul PNL Mircea Cazan a declarat ca este nevoie mai mult ca oricand de un arbitru, iar faptul ca Iohannis este atacat inca din prima sa zi de lider interimar al PNL, dovedeste ca panica a pus stapanire in zona politica a Puterii.

„Asistam in ultimele zile la un val de atacuri la adresa lui Klaus Iohannis venite in special din zona propagandei „rosii”. Propagandisti de profesie, moderatori de la televiziunile care-si trimit oamenii sa faca interviuri „in exclusivitate”din „biroul primului ministru” (nu cel de la MApN care s-a dovedit doar o actiune de PR) se chinuie sa-i gaseasca pete actualului lider interimar al PNL. S-a reluat tema – utilizata pana dincolo de granitele ridicolului in cazul Antonescu – colaborarii cu Traian Basescu si chiar s-a „gasit” un blat, undeva prin decembrie 2009, „dovada” fiind reprezentata de voturile mai multe luate in judetul Sibiu de Traian Basescu decat contracandidatul sau Mircea Geoana. O fractura clara de logica, pentru ca toata lumea stie de ce in decembrie 2009, Klaus Iohannis nu era prim ministrul Romaniei: pentru ca s-a opus categoric Traian Basescu. (In „logica” propagandei PSD-iste, daca la Sibiu a fost un „blat” atunci inseamna ca si la Constanta primarul PSD-ist al municipiului a facut blat cu Traian Basescu, pentru ca si acolo el a luat multe – chiar mult mai multe decat la Sibiu – voturi decat Mircea Geoana.

Dar cum nici cei care au lansat-o nu cred ca pot pacali lumea cu povestea asta cu „blatul” s-a ajuns la o alta cale aberanta de a-l ataca pe Iohannis si implicit PNL-ul. Se arunca pe piata urmatoarele intrebari: de ce un neamt in fruntea PNL? De ce sa candideze un neamt la presedintie? Trec peste conotatia intrebarii si a altor formulari de acelasi gen, pentru ca sunt de resortul Consiliului National al Combaterii Discriminarii. Nu pot trece insa peste crasa lipsa de cultura si de cunostinte istorice a celor care contesta accederea unui cetatean roman de etnie germana la anumite functii de demnitate.

Stiu oare cei care nu vad cu ochi buni accederea in anumite functii a etnicului german Klaus Iohannis, cand si cum s-a construit Romania moderna? Stiu oare propagandistii rosii si asociatii lor ca totul a plecat de la aducerea in Romania a unui neamt? Si a fost adus pentru cea mai inalta functie in stat, cea de domnitor. Stiu oare cei in cauza ca neamtul acela s-a dovedit a fi un foarte bun roman, mai bun chiar decat foarte multi care se impopotionau cu titlul de mari patrioti? Stiu oare propagandistii si echipa de zgomote din jurul lor ca Romania nu a fost niciodata mai respectata in lume cum a fost in vremea Regelui Carol I. Adica a neamtului adus in Romania pentru ca pe scena politica interna era nevoie de un arbitru neutru. Evident, nu vreau sa se inteleaga ca PNL pune semnul egalitatii intre „solutia” Printul Carol si „solutia” Iohannis. Spre deosebire de altii, noi avem simtul masurii. Dar si acum, ca si atunci este vorba de un principiu. Iar de un arbitru este nevoie mai mult ca oricand. Iar faptul ca Iohannis este atacat inca din prima sa zi de lider interimar al PNL, dovedeste ca panica a pus stapanire in zona politica a Puterii.”


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349