POLITICA

Mircea Cazan: USL a fost un vehicul electoral care nu mai exista!

Mircea Cazan: USL a fost un vehicul electoral care nu mai exista!

Mircea Cazan USL a fost un vehicul electoral care nu mai exista!2

Deputatul PNL, Mircea Cazan a declarat ca USL nu mai exista si ca a fost doar un vehicul electoral cum am numit noi atunci aceasta alianta si nu se va mai reface U.S.L. Degeaba la Cisnadie apare un candidat Victor Ponta, alaturi de Tariceanu, ca Partidul PLR nu exista, nu este inregistrat si nu exista ca partid.

Acesta este si motivul pentru care Tariceanu a si candidat ca independent. Legat de fluturasi, legat de materiale electorale, materialele noastre, toate care au fost, au fost simple si decente, un mesaj prin care le-am multumit sibienilor si nu ne dorim altceva decat sa fie corecti si sa vina la vot. Ceea ce au facut colegii nostri de la PSD, de ce spun de la PSD, pentru ca acesti fluturasi i-am primit eu la mine acasa in cutia postala, sunt 2 fluturasi in care spune clar votati Victor Ponta si in care spune cine este Victor Ponta, dar pe langa, mai exista si acest mesaj negativ, si vreau sa ii spun domnului Cindrea sa ii fie rusine!

Domnule Cindrea, sa-ti fie rusine pentru ca ti-ai permis sa bagi in acesti fluturasi numele lui Ilie Vonica! Sa-ti fie rusine domnule Cindrea ca v-ati permis sa bagati oameni care au facut ceva pentru Sibiu, au facut ceva pentru acest oras, iar dumneavoastra ce ati facut pentru Sibiu si pentru judetul Sibiu?

Nu va e rusine domnule Cindrea sa puneti in acesti fluturasi numele lui Ilie Vonica in care scrie_dupa ce D.N.A. a inceput ancheta impotriva lui, s-a sinucis. Sa va fie rusine domnule Cindrea ca ajungeti la asemenea manevrari care depasesc bunul simt!

Ce ati facut voi de la PSD pentru Sibiu?

Sa va fie rusine ca ati bagat oameni aici care au facut ceva pentru orasul Sibiu! Sunt foarte suparat pentru ca si-au permis colegii de la PSD, pentru ca nu au venit de la Bucuresti, sunt numele sibienilor puse aici, sunt scrise de cei de aici de la Sibiu, in momentul in care spui votati Victor Ponta, e cel mai bun, cel mai dragut, si alaturi spui ca 7 case, ca sunt infiati copiii, ca sunt traficanti de organe si mai pui si numele oamenilor de bine din Sibiu care au avut problemele lor, eu cred ca este un lucru care intrece orice limita a bunului simt.

Fluturasii de care v-am vorbit acum sunt fotocopii, pentru ca originalele puse in cutiile postale de PSD le-am depus la Biroul Electoral Judetean.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309