ADMINISTRATIE

Modernizarea cartierului Hipodrom II incepe cu Aleea Haiducului

Modernizarea cartierului Hipodrom II incepe cu Aleea Haiducului

Proiectul de reabilitare si modernizare a cartierului Hipodrom II, initiat de Primaria Sibiu va incepe cu Aleea Haiducului. Municipalitatea a contractat firma care se va ocupa de lucrari, acestea urmand sa inceapa la sfarsitul lunii martie, potrivit reprezentantilor administratiei locale.

Contractul a fost semnat cu firma SC BMT Trans Construct SRL si prevede lucrari de modernizare a carosabilului si a trotuarelor, amenajarea unor guri de scurgere a apelor pluviale, modernizarea iluminatului public si instalarea tubulaturii subterane pentru coborarea cablajului metropolitan. Valoarea acestui contract rezultata in urma procedurii de achiziție este de 676.386,88 lei, cu aproape 130.000 de lei mai mica decat valoarea estimata inițial in studiile tehnice. Termenul de realizare a lucrarilor este de trei luni de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor.

“Acesta este primul dintre cele trei contracte de lucrari care vor schimba in bine funcționalitatea si aspectul cartierului Hipodrom II. Ordinul de incepere a lucrarilor pe Aleea Haiducului il vom emite pana la sfarsitul lunii martie”, a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

Strazile Ciocanului, Albert Einstein si Dinamului vor fi modernizate in baza unor contracte incheiate de Primaria Sibiu cu firma SC Drumuri si Poduri SA, in urma unei proceduri de achiziței. Cele trei contracte insumeaza 350.000 de lei si prevad lucrari de modernizare a carosabilului si a trotuarelor pe toate cele trei strazi. Pe strazile Ciocanului si A. Einstein vor fi reabilitate si rețelele de apa si canalizare. Chiar daca este vorba de trei artere scurte, modernizarea acestora este importanta in contextul lucrarilor de reabilitare a strazii Strungului care va incepe de saptamana viitoare, cele trei fiind perpendiculare pe aceasta.

aleea haiducului sibiu


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349