SANATATE

Modificari importante in conducerea Spitalului Clinic Judetean Sibiu

Modificari importante in conducerea Spitalului Clinic Judetean Sibiu

La doar cateva zile de la scandalul saltelelor murdare din Spitalul Clinic Judetean Sibiu, Consiliul Judetean a operat primele schimbări in conducerea celei mai mari instituții medicale din judet.

Dr Remus Cipaian Sibiu

„Ca urmare a încheierii mandatului de director medical al dlui Conf. univ. dr. Radu Chicea, Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu anunţă că, începând de vineri 5 august 2016, funcția de director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu este ocupată de Șef lucrări. dr. Călin Remus Cipăian.
Acesta a fost numit de către Consiliul Județean Sibiu prin dispoziția nr 183/4 august 2016, în funcția de director medical interimar la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, până la revocarea unilaterală din funcție, dar nu mai mult de 6 luni”, potrivit unui comunicat al Spitalului.

Cine este dr. Cipaian

Dr. Călin Remus Cipăian (foto) are 53 de ani. În anul 1987 a absolvit Institutul de Medicină și Farmacie – Cluj-Napoca, specialitatea medicină generală. Din 1994 îşi desfășoară activitatea în cadrul SCJU Sibiu, din anul 1999 este medic primar iar din anul 2004 este doctor în ştiinţe medicale. Este, de asemenea, cadru universitar al Facultății de Medicină, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, unde ocupă funcția de șef lucrări, disciplina Semiologie Medicală. În 2009 a devenit medic șef al Secției Clinice Medicală II a SCJU Sibiu. Șef lucrări dr. Călin Remus Cipăian a mai deținut funcția de director medical al SCJU Sibiu între ianuarie 2011 și martie 2013.

Director administrativ nou

Începând din 12 august 2016, funcția de director administrativ al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu va fi deținută de dl. Robert Nicolae Fotache. Acesta a ocupat prin concurs postul devenit vacant în urma pensionării dlui. Ec. Pavel Bichicean, care a deținut funcție din luna mai 2013.

Date biografice:

Dl. Robert Nicolae Fotache are 27 de ani. În anul 2011 a absolvit Facultatea de Științe Socio-Umane din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Departamentul de Științe Politice și Studii de Securitate, specializarea Studii de Securitate. Între 2011-2013 a urmat studii de master în specializările Promovarea Securității prin Relații Internaționale în cadrul ULB Sibiu și Leadership Organizațional în cadrul Academiei Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu”, Sibiu. Între 2011 și 2016 a deținut funcția de manager la ISO FIN București.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309