ADMINISTRATIE

Modificari in trafic. Se inchide strada Macaralei, sens unic pe I. S. Turgheniev

Modificari in trafic. Se inchide strada Macaralei, sens unic pe I. S. Turgheniev

 

Restrictii in trafic pentru executia unor lucrari la retelele de utilitati!2

Doua strazi din municipiul Sibiu vor suferi modificari de trafic, incepand din 16 februarie. Strada Macaralei va fi inchisa complet, pentru a permite executarea lucrarilor de modernizare, iar strada I. S. Turgheniev devine tot de luni, strada cu sens unic dinspre strada Masinistilor spre strada Lazaret. Pe aceasta strada vor circula si mijloacele de transport care utilizau inainte strada Macaralei.

“Modernizarea strazii Macaralei impreuna cu lucrarile deja in curs pentru reabilitarea strazii Otelarilor sunt foarte importante pentru locuitorii cartierului Lazaret pentru ca cele doua strazi sunt artere principale care asigura legatura cu centrul orasului. Vom continua lucrarile la strazi in cartierul Lazaret, fiind prevazuta anul acesta contractarea lucrarilor de modernizare pentru strazile Principatele Unite si Strungului”, a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al municipiului Sibiu.

In sezonul rece vor fi executate pe aceasta strada lucrari la retele si sapatura generala pentru ca in primavara sa se poata incepe modernizarea structurii rutiere. Lucrarile ce urmeaza sa fie executate pe strada Macaralei includ modernizarea retelelor de apa si canalizare, precum si modernizarea carosabilului si a trotuarelor, valoarea alocata acestora fiind de 948.251,82 lei, fara TVA.

Modernizarea strazii Macaralei face parte din proiectul finantat din fonduri structurale care vizeaza si reabilitarea strazilor Magheranului, Calea Gusteritei, Otelarilor. Contractul pentru executia lucrarilor a fost semnat in luna iulie 2014, avand o valoare totala de 14.210.630 lei, fara TVA, avand ca termen de finalizare sfarsitul lui 2015.

Trafic deviat

In contextul in care in zona strada Otelarilor este deja in lucru, iar strada Macaralei va fi si aceasta inchisa, de la data mentionata si pana la sfarsitul acestui an traficul va fi deviat pe ruta strada Principatele Unite – strada Luceafarului/Ecaterina Varga – strada I. S. Turgheniev – strada Lazaret – Calea Gusteritei sau pe ruta strada Henri Coanda – cartier Vasile Aaron.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309