EVENIMENT

Monstrul care a fiert un copil in soda caustica, 14 ani de inchisoare

Monstrul care a fiert un copil in soda caustica, 14 ani de inchisoare

Barbatul din judetul Sibiu, trimis in judecata pentru ca l-ar fi ucis pe fiul de patru ani al concubinei sale si a fiert apoi cadavrul cu soda caustica pana s-a descompus, a fost condamnat la 14 ani de inchisoare de catre magistratii Tribunalului Sibiu.

Antonio Zaccagna criminalul italian din sibiu

Decizia nu este definitiva si a fost deja atacata de catre inculpat. ”Condamna pe inculpatul Z.A., in prezent in Penitenciarul Aiud, la pedeapsa inchisorii de 13 ani pentru savarsirea infractiunii de omor. Condamna pe acelasi inculpat la pedeapsa inchisorii de 3 ani pentru savarsirea infractiunii de profanare de cadavre sau morminte. Aplica inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 13 ani inchisoare, la care se adauga un spor de 1 an inchisoare, urmand ca inculpatul sa execute in final 14 ani inchisoare” se arata in solutia postata, miercuri, pe site-ul instantei. Sentinta nu este definitiva si a fost deja atacata de catre inculpat la Curtea de Apel Alba-Iulia. Crima a avut loc in duminica Floriilor, in 2013, in satul Zlagna din judetul Sibiu, unde Antonio Zaccagna locuia impreuna cu concubina sa si cu copilul acesteia. Atunci, barbatul, „deranjat fiind de o manifestare isterica a minorului”, l-a dus in casa si l-a lovit de mai multe ori la fata si in piept. In urma loviturilor puternice, copilului i s-a facut rau, a vomat, iar in scurt timp s-a invinetit si a murit. Potrivit unui comunicat al Parchetului Tribunalului Sibiu, barbatul a sapat o groapa in locuinta sa, unde a pus corpul copilului, dupa care a mers la Targu Mures, de unde a cumparat mai multe pungi cu soda caustica. Cand s-a intors acasa, el a „dezgropat cadavrul minorului, l-a pus intr-un cazan pe soba, a adaugat apa si soda caustica si timp de mai multe ore a intretinut focul cazanului pana la momentul la care corpul minorului s-a transformat intr-un lichid gelatinos”. Procurorii afirmau ca, pentru a sterge urmele crimei, barbatul s-a dus cu masina pe malurile raurilor Tarnava Mare si Mures, unde a aruncat cazanul si lichidul gelatinos. Crima a iesit la iveala in aprilie 2016, dupa ce mama copilului l-a denuntat pe iubitul ei.

Sursa: news.ro

Foto: alba24.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309