CULTURA

„Moroii” și „De unde vine durerea?”, în premieră la Teatrul Național Radu Stanca Sibiu

„Moroii” și „De unde vine durerea?”, în premieră la Teatrul Național Radu Stanca Sibiu

Teatrul Național Radu Stanca Sibiu a pregătit, în luna martie, două spectacole surpriză pentru public, „Moroii” în regia lui Alexandru Dabija și „De unde vine durerea?” regia Veronica și Cătălin Pătru, Ana Mujat.
„Moroii” va avea avanpremiera sâmbătă, 12 martie, dar este programat și duminică, 13 martie. Prețul unui bilet este de 10 sau 20 de lei.Alexandru Dabija, împreună cu Ada Milea și Cătălin Ștefănescu, vin cu una din cele mai interesante provocări, în care folclorul și credințele populare se îmbină cu umorul, muzica și poezia, dând șansa actorilor teatrului național să realizeze mari creații actoricești.
Producția „De unde vine durerea?”, realizată în colaborare cu Departamentul de Artă Teatrală al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, va avea premiera vineri, 25 martie, la Biblioteca Astra. Este un spectacol ce susține capania „Artiștii pentru artiști”, iar prețul unui bilet este 10 lei sau 5 lei.
Programul Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu din perioada 2– 31 martie 2016 se poate găsi AICI:http://www.tnrs.ro/program
Accesul publicului la spectacolele TNRS programate în Sibiu, se face exclusiv pe baza biletelor puse în vânzare la Agenția Teatrală din Sibiu, bd. Nicolae Bălcescu, nr. 17, precum și în rețeaua națională a magazinelor Germanos, Orange și Vodafone, Librăriile Humanitas și Cărturești sau online pe www.eventim.ro, în limita locurilor disponibile.
Pe lângă reprezentațiile care vor avea loc în Sibiu, actorii teatrului vor susține nu mai puțin de cinci turnee în următoarele patru săptămâni, de la Mediaș și Timișoara la Stuttgart și Beijing.
Tratrul National Radu Stanca_Marat_Sade c Alin Ciortea


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349