TIMP LIBER

Mos Craciun ii invita pe copiii din Sibiu la JUCARIADA!

Mos Craciun ii invita pe copiii din Sibiu la JUCARIADA!

Mos Craciun ii invita pe copiii din Sibiu la JUCARIADA!2

Copiii din Sibiu sunt invititati la Jucariada lui Mos Craciun, primul festival organizat de Magic Hands Studio in Sibiu, pentru a lua parte la jocuri, creativitate, activitati educative si dansuri.

Festivalul va avea loc in data de 6-7 decembrie la Forumul Democrat al Germanilor.

Acest eveniment isi propune sa aduca un prilej de bucurie copiilor, o oportunitate de dezvoltare pentru parinti, copii si cadre didactice.

Fiecare prichindel este rugat sa aduca o jucarie care poate fi donata copiilor mai putin norocosi iar daca ii e greu sa se desparta de ea, ii dam noi alta, pe care o vom  confectiona in Atelierul lui Mos Craciun.

Evenimentul promite participantilor doua zile de poveste, din care nu vor lipsi jocurile, concursurile, ateliere de creatie, muzica live, atelierele de dans si limbi straine, proiectii de filme pentru copii, atelier de caricaturi, loc de joaca, stand de carte si lego, zona de ceai pentru parinti, precum si o serie intreaga de alte surprize pregatite de echipa Magic Hands Studio.

 

Proiectiile vor avea loc in Sala Mica a Forumului Democrat al Germanilor din Romania, a carei capacitate este de 50-60 de locuri, inscrierile se vor fac in prealabil la adresa de email [email protected]

 

Activitatile care vor avea parte in cadrul festivalului solicita si stimuleaza materialul creativ pe care fiecare copil il poseda in mod nativ, evidentiindu-l prin activitati ce au la baza fundamentul artistic si imaginativ. Copiii isi dezvolta increderea in sine si deprind aptitudini de comunicare si relationare in mod natural, prin forte proprii.

 

Lansam invitatia tuturor copilasilor din gradinite si ciclul primar de a participa la concursul de tablouri cu tema “Cadoul magic asteptat de la Mos Craciun”, a carui jurizare si premiere va avea loc in cadrul Jucariadei.

 

Tablourile vor fi depuse pana cel tarziu 1 decembrie in cadrul Librariei Habitus (Piata Mica nr.4), in urna special amenajata. Fiecare tablou va avea inscris in mod obligatoriu numele copilului, gradinita/scoala si un telefon de contact.

 

Jucariada lui Mos Craciun este un eveniment dedicat in totalitate copiilor pentru ca noi credem in dorinta lor de a se descoperi pe ei insisi creand, interactionand cu cei din jur, bucurandu-se si jucandu-se, indemnati fiind atat de spiritul copilariei si, mai ales, de spiritul Sarbatorilor.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275