ACTUALITATE

Motivul incredibil pentru care Ilie Vonica nu a putut sa traiasca fara sotia sa!

Motivul incredibil pentru care Ilie Vonica nu a putut sa traiasca fara sotia sa!

ilie si ioana vonicaDrama provocata de sinuciderea fostului proprietar al grupului Polisano ascunde in spatele ei – si poate ca este, oarecum, o motivare a gestului extreme facut de Ilie Vonica – o poveste de dragoste incredibila.

Mesajul lasat de Ilie Vonica sotiei sale, Ioana Daniela, in scrisoarea de adio, capata acum inteles. “Nu am putut sa traiesc singur, stiind ca tu esti acolo (n.r.-in arest)” a scris acesta. Si, intr-adevar, dragostea dintre cei doi a fost foarte mare. Fostul medic nu a suportat gandul ca nu ii va mai putea aduce buchetul de flori in fiecare zi, asa cum obisnuia de cand s-au casatorit. Potrivit jurnalul.ro, Ilie Vonica ii era racunoscator sotiei sale pentru faptul ca a fost alaturi de el dupa ce a ramas infirm, din cauza unui accident de tren. Iar momentul in care instanta adecis ca Ioana Vonica sa fie cercetata in stare de arest pentru scandalul retetelor false, Ilie Vonica a clacat. In 3 iunie, la doar o zi dupa anuntul judecatorilor, Ilie Vonica s-a sinucis, aruncandu-se de pe terasa casei sale. In urma sa ramane un imperiu, dar si multe regrete, lacrimi si intrebari.

Cititi articolul integral aici:


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349