EVENIMENT

Motociclist cazut intr-o prapastie

Motociclist cazut intr-o prapastie

 Un motociclist care a cazut, sambata, intr-o prapastie de 50 de metri adancime din Muntii Fagaras, judetul Sibiu, suferind multiple traumatisme, va fi preluat de catre un elicopter SMURD de la Targu Mures si transportat la spital.salvamont-

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Bianca Sabau, a declarat, sambata, corespondentului MEDIAFAX ca un motociclist a cazut intr-o prapastie din Muntii Fagaras, in apropierea Cabanei Suru.

„Barbatul este constient, dar a suferit multiple traumatisme. Motociclistul a cazut intr-o prapastie de 50 de metri adancime. Elicopterul SMURD de la Targu Mures aterizeaza in zona pentru a prelua victima”, a spus Biana Sabau.

La randul sau, seful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat ca barbatul are 35 de ani si este din localitatea Avrig, judetul Sibiu.

„Motociclistul se afla pe o poteca turistica din apropierea Cabanei Suru si a cazut in prapastie. Victima a fost scoasa din prapastie, iar acum ne indreptam cu ea catre Cabana Suru, de unde va fi preluata de catre un elicopter”, a declarat Adrian David.

Potrivit acestuia, accidentul a avut loc la o altitudine de 1.450 de metri, in Muntii Fagaras.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309