POLITICA

MRU: Antonescu loveste in Forta Civica pentru a se autoproclama candidat al opozitiei

MRU: Antonescu loveste in Forta Civica pentru a se autoproclama candidat al opozitiei

Liderul partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, spune ca liderul PNL, Crin Antonescu, „loveste” in Forta Civica „pentru a se autoproclama candidat al opozitiei”, adaugand ca un vot pentru PNL condus de Antonescu este „un vot pentru concubinul lui Ponta”.Crin-Antonescu

Prezent, marti, la Ploiesti, unde a participat la o actiune electorala, Mihai Razvan Ungureanu a afirmat, raspunzand unei intrebari, ca afirmatiile lui Crin Antonescu (foto) referitoare la partidul Forta Civica reprezinta „disperarea” liderului PNL, care a scazut in sondaje.

„Ce spune Crin Antonescu e mai curand disperarea sa pentru ca incearca, pe de o parte, sa fie in continuare prezidentiabil, el prabusindu-se in sondaje, si atunci loveste in Forta Civica pentru a se autoproclama candidat al opozitiei. Ii va fi imposibil. Mai este o chestiune de care trebuie sa tinem cont: un vot pentru Forta Civica este un vot anti-PSD, un vot pentru PNL condus de Crin Antonescu este un vot pentru concubinul lui Ponta. O rezum foarte simplu ca sa fie limpede: un vot pentru Forta Civica este votul increderii in Mihai Razvan Ungureanu, un vot pentru Crin Antonescu este un vot pierdut pentru PSD, iar lucrul acesta trebuie sa fie foarte clar. Nu disperarea aduce voturi, iar oamenii acestia sunt intr-adevar disperati sa pacaleasca din nou romanii”, a spus Mihai Razvan Ungureanu.

Referindu-se la sondajele de opinie, Mihai Razvan Ungureanu a afirmat ca multe dintre acestea arata ca Forta Civica se afla peste pragul electoral in intentiile de vot, precizand ca pentru partidul sau sondajele nu reprezinta „o obsesie in a se orienta in actiunea politica”.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279