ACTUALITATE

MRU catre Johannis: «Aduceti un pic din Sibiu si la Bucuresti»

MRU catre Johannis: «Aduceti un pic din Sibiu si la Bucuresti»

mru-klaus johannisPrezent sambata, la congresul PNL, presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, i-a transmis presedintelui interimar al liberalilor Klaus Johannis, sa aduca «un pic din Sibiu si la Bucuresti» si a reiterat necesitatea unificarii dreptei, pentru a nu-l face pe actualul premeier Victor Ponta si presedintele Romaniei, dupa ce l-a instalat in fruntea guvernului.

„Nu e o presedintie usoara. PNL e un partid mare, cu pretentii asumate si justificate. Pe umerii dumneavostra apasa o responsabilitate uriasa si cred ca e foarte bine sa aduceti un pic de Sibiu la Bucuresti. E nevoie de asa ceva”, i-a spus Ungureanu lui Johannis.

Fostul premier a vorbit si despre faptul ca “dreapta este cea care a adus PSD-ul la putere”, prin certurile interne din ultimii zece ani.

„Regretul meu e ca azi avem o dreapta care s-a razboit cu sine si care a ajuns la un moment dat sa guverneze cu PSD. Daca nu ar fi fost conflicte in interiorul dreptei in ultimii zece ani, PSD nu ar fi fost niciodata la putere, nu ar influentat destinele nostre si azi nu ar conduce Guvernul”, a spus Ungureanu.

El a mai spus ca pe strada sa politica exist trei case: cea a parintilor sai, care e PNL, cea a prietenilor sai, care e PDL, si propria casa.

Ungureanu a tinut, cu acest prilej, sa ii multumeasca diresct si presedintelui PDL, Vasile Blaga, prezent si el ca invitat la Congresul PNL.

„Stiu ca nu poti merge in viata mai departe daca parintii nu exista, iar pietenii nu-i ti aproape. Ii multmesc presedintelui Vasile Blaga – Vasile, multumesc pentru sprijin si prietenie”, a spus Ungureanu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349