POLITICA

MRU: Niciun vot al dreptei nu poate fi aruncat la cos

MRU: Niciun vot al dreptei nu poate fi aruncat la cos

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu a declarat, marti, ca unificarea dreptei ar trebui sa includa toate partidele de centru-dreapta si ca liderii politici trebuie sa fie “lucizi si vizionari”.

“Niciun vot al dreptei nu poate fi aruncat la cos. Alegerile europarlamentare ne-au aratat ca PSD-ul cu satelitii sai are 37%, iar partidele de dreapta au, cumulat, 36 de procente. Asta demonstreaza ca PSD-ul poate fi invins. Trebuie sa privim vizionar si lucid viitorul”, a declarat liderul FC.

In schimb, atat presedintele PDL, Vasile Blaga cat si liderul PNL, Ludovic Orban s-au declarat impotriva invitarii la discutiile pentru unificarea dreptei, a PMP. Blaga a numit-o pe Elena Udrea „frustrata”, iar Orban crede ca “dreapta trebuie sa se uneasca fara Traian Basescu. Este cel  care otraveste fiecare fantana in care intra. Sansele candidatului  dreptei sa castige sunt direct proportionale cu departarea de Traian Basescu. PMP este creatia lui, iar aschia nu sare departe de gard”, a spus Orban.

Mihai Razvan Ungureanu este unul din candidatii care, inainte de alagerile europarlamentare isi anuntasera candidatura pentru presedintia Romaniei.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309