ADMINISTRATIE

Municipalitatea incepe promovarea locatiei turistice Sibiu pentru 2015!

Municipalitatea incepe promovarea locatiei turistice Sibiu pentru 2015!

Municipalitatea incepe promovarea locatiei turistice Sibiu pentru 2015!2

Primaria Sibiu incepe promovarea turistica pentru anul 2015 prin participarea la doua targuri de turism in luna noiembrie 2014.

In perioada 3-6 noiembrie, locatia turistica si culturala Sibiu va fi promovata la World Travel Market in Londra. Acesta este un targ care se adreseaza operatorilor in turism si mai putin publicului larg. Prin urmare, echipa administratiei locale sibiene va avea ocazia sa promoveze in standul Sibiului atractiile turistice locale, dar si agenda culturala si sportiva a orasului cu evenimentele deja consacrate, prezentand aceasta oferta specialistilor din domeniul turismului care viziteaza acest targ. Sibiul va fi prezent cu materialele de promovare tiparite, dar si cu reprezentanti care vor oferi informatii cu privire la orasul nostru din punct de vedere turistic si cultural si vor stabili contacte cu agentii si operatorii interesati.

In perioda 13-16 noiembrie, Sibiul va fi reprezentat la Targul de Turism al Romaniei din Bucuresti. Spre deosebire de targul de turism din Londra, cel din Bucuresti se adreseaza publicului larg. Echipa Primariei va oferi si aici informatii despre posibilitatile de petrecere a sejurului in Sibiu, despre atractiile turistice si despre agenda culturala si sportiva a orasului. La acest targ se va prezenta si oferta culturala a lunii decembrie in Sibiu.

Locatia turistica Sibiu este in continuare atractiva pentru turisti, acest fapt fiind indicat de incasarile din taxa hoteliera. Situatia acestora arata o crestere a numarului de innoptari in Sibiu in aproape fiecare luna (cu exceptia lunii ianuarie), inclusiv in lunile extrasezonului turistic. De altfel, incasarile din taxa hoteliera arata un trend de crestere continua inca din 2005, cu o usoara scadere in 2009 si 2010, cand situatia economica la nivel global a traversat o perioada dificila. Aceasta crestere continua in domeniul turismului din municipiul Sibiu indica faptul ca strategia de promovare turistica a orasului este buna si genereaza rezultate pozitive.

In luna ianuarie 2015 Sibiul va fi prezent la alte doua targuri foarte importante in acest domeniu: cel de la Viena si cel de la Stuttgart.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349