CULTURA

Muzeul ASTRA sarbatoreste Zilele Culturii Populare Valcene!

Muzeul ASTRA sarbatoreste Zilele Culturii Populare Valcene!

Muzeul ASTRA sarbatoreste Zilele Culturii Populare Valcene!1

Muzeul ASTRA, in parteneriat cu Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Valcea si Arhiepiscopia Ramnicului, organizeaza in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului, in zilele de 5-6 iulie 2014, cea de a IX-a editie a Zilelor Culturii Populare Valcene – Pridvor Valcean.

Targul mesterilor populari valceni se va desfasura in zona Targului de tara, zilnic, intre orele 11.00-19.00. Renumiti mesteri si creatori populari valceni va invita nu numai sa le cumparati produsele, ci si sa invatati, alaturi de ei, tainele lucrului bine facut.

Duminica, 6 iulie 2014, ora 9:00, ziua va incepe cu oficierea Sfintei Liturghii de catre Preotul Rares Sbera impreuna cu un sobor de preoti si frati monahi de la Sfanta Manastire Cozia.

Spectacolul Folcloric, sustinut de noua ansambluri de cantece si dansuri populare

de pe intreg cuprinsul judetului Valcea, incepand cu ora 16.30, pe Scena de pe lac, va completa programul zilei de duminica.

Muzeul ASTRA sarbatoreste Zilele Culturii Populare Valcene 2


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349