CULTURA

Muzicanţii din Bremen îi iau locul lui Gulliver la GONG

Muzicanţii din Bremen îi iau locul lui Gulliver la GONG

Teatrul pentru Copii si Tineret „Gong” Sibiu anuleaza reprezentatiile programate in acest final de saptamana pentru spectacolul „Cel mai mare Gulliver”, din motive tehnice. Spectacolul va fi inlocuit cu „Muzicantii din Bremen”.

Actorii sibieni vor prezenta spectacolul „Muzicantii din Bremen” la acest final de saptamana, respectiv sambata, 19 martie, de la ora 18:00 si duminica, 20 martie, de la ora 11, iar toate biletele achiziționate pentru spectacolul „Cel mai mare Gulliver” vor fi rambursate.

„Biletele achizitionate online au fost deja rambursate in conturile bancare folosite de cumparatori, iar posesorii de bilete achizitionate prin agentia de la sediul teatrului sunt rugati sa solicite contravaloarea acestora pana cel tarziu la finalul lunii. In momentul de fata mai sunt 41 de bilete ce nu au fost rambursate. Ne cerem scuze pentru neplacerile create”, a declarat Adrian Tibu, managerul teatrului.

Reprezentatie de Ziua Internationala a Teatrului pentru Copii si Tineret

Pentru ca finalul de saptamana nu putea sa treaca neobservat, publicul iubitor de arta teatrala pentru copii mai poate inca sa se bucure de un spectacol valoros al Teatrului Gong. „Muzicantii din Bremen este o adaptare a operei Fratilor Grimm, in regia lui Lilly Krauss Kalmar, pe muzica lui Florin Grigoras. Productia Teatrului pentru Copii din Sibiu reuseste sa pastreze substanta initială si specifica povestilor prin mijloacele traditionale teatrului de păpuşi.

Intrarea publicului se face pe baza biletelor puse in vanzare la sediul teatrului de miercuri pana vineri intre orele 11:00 – 18:00, sambata intre orele 10:00 – 18:00, duminica intre orele 10:00 – 14:00 sau online prin teatrulgong.ro si eventim.ro sau in reteaua Orange si Libraria Humanitas din Sibiu. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achizitionate online sau in reteaua Eventim se percepe un comision de 10%.

 

Cristina Bălău


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349