ACTUALITATE

Ne pregatim de alegeri Johannis va demisiona din functia de primar al Sibiului

Ne pregatim de alegeri   Johannis va demisiona din functia de primar al Sibiului
antonescu si johannis la pnlPrimarul Kluas Johannis a declarat luni ca isi doreste postul de ministru de interne si vicepremier in Guvernul Ponta si va demisiona din functia de edil al Sibiului, iar decizia o va anunta „atunci cand trebuie”.
„Vreau sa clarific ca acest lucru e treaba mea si nu am neparat nevoie de sfaturi decat daca le cer eu. Pe de alta parte, e clar ca noi, PNL, nu vom merge niciunde sa cerem o lege pentru un om si nici eu nu am de gand sa intru intr-o situatie discutabila. Reafirm determinarea mea de a deveni vicepremier si ministru de Interne si voi face toti pasii ceruti de lege pentru a fi si in legalitate si a clarifica orice discutie care s-ar pune inainte de a deveni vicepremier si ministru”, a spus primarul orasului Sibiu. El a spus ca va face orice pas este nevoie pentru fi in legalitate.
„Voi face orice pas este nevoie pentru fi in legalitate, dar acest pas imi apartine, il voi face atunci cand trebuie si atunci il voi anunta”, a spus Johannis.
Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Johannis, a anuntat ca in intalnirea de marti a USL toate partidele din Uniune vor veni cu propunerile pe care le doresc de modificare a structurii Guvernului, dupa care se va merge in Parlament.
Johannis a precizat, intr-o conferinta de presa, ca, avand in vedere ca PNL a propus ca el sa preia functia de vicepremier si ministru de Interne, acest lucru presupune modificarea structurii Guvernului, ceea ce nu se poate face decat in Parlament.
„Lucrurile par simple la prima vedere. In realitate, e o birocratie destul de complicata”, a spus Johannis.
El a mentionat ca in intalnirea USL de luni s-a discutat despre faptul ca, din acest motiv, este un „moment potrivit pentru a discuta modificari pe care si alte partide le doresc”.
„(In intalnirea de astazi – n.r.) nu am ajuns la o concluzie, pentru ca nu ne-am propus asta. O alta intalnire va avea loc maine, la care vine toata lumea pregatita cu propunerile pe care vrea sa le faca”, a precizat Johannis.
El a mai spus ca, dupa ce se ajunge la un acord in USL, se va merge in Parlament pentru validare.
Surse politice declarat anterior pentru MEDIAFAX ca liderii USL nu au ajuns la un acord in intalnirea de luni de la Vila Lac 1, privind propunerile facute de liberali in Guvern, astfel ca marti dupa-amiaza, va avea loc o sedinta a Uniunii referitoare la „structura Guvernului”.
„Maine dupa-amiaza va fi o sedinta USL in care se va discuta despre structura Guvernului”, au precizat pentru MEDIAFAX surse din USL.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279