ADMINISTRATIE

Noi lucrari la retele si carosabil in mai multe zone din Sibiu!

Noi lucrari la retele si carosabil in mai multe zone din Sibiu!

Noi lucrari la retele si carosabil in mai multe zone din Sibiu!2

Lucrarile preliminare in proiectul de construire a unui nou pod peste Cibin in zona pietei agroalimentare continua. De miercuri, 15 octombrie, pe ambele maluri in aval de pod, se va inchide cate o banda in zona podului, restrictia urmand sa fie instituita pentru urmatoarele doua saptamani. Aceasta inchidere este necesara pentru executia lucrarilor la retelele de utilitati. De asemenea, sambata, 18 octombrie se va instala structura metalica a pasarelei pietonale care va fi amplasata in aval de pod si va avea 40 de metri lungime si 3 metri latime. Aceasta structura va fi ulterior pavata cu lemn.  

In zona viaductului Vasile Aaron se va lucra in urmatoarea saptamana la amenajarea sistemului de cablaj metropolitan si a noului sistem de iluminat pentru intreaga zona. Pentru efectuarea acestor lucrari vor fi necesare traversari in intersectia viaductului cu strazile Semaforului, Stefan cel Mare si Henri Coanda. Acestea vor fi executate in urmatoarea saptamana pe timp de noapte pentru a afecta traficul intr-o mai mica masura.

Incep lucrarile pe strada Constantin Noica. Este vorba de executia unor lucrari de reparatii prevazute in contractul pe care Primaria Sibiu l-a incheiat cu asocierea de firme SC DPC SA- SC Comtram SA – SC Geiger Transilvania SRL pentru reparatia a 14 strazi din Sibiu. Incepand de luni, 20 octombrie pana la sfarsitul lunii noiembrie se vor monta borduri noi si se va turna un nou strat asfaltic de suprafata. Pentru a nu inchide circulatia, constructorul va efectua lucrarile sub trafic, pe cate o banda alternativ.

Sambata, 18 octombrie si duminica, 19 octombrie se va turna stratul nou de asfalt pe strada Andrei Saguna si pe portiunea de panta a soselei Alba Iulia. Traficul dinspre soseaua Alba Iulia catre strada Andrei Saguna va fi deviat pe strada Transilvaniei, iar masinile care circula dinspre Piata Unirii vor putea utiliza traseul Andrei Saguna – soseaua Alba Iulia, insa cu restrictii.

Incepand de joi, 16 octombrie, pe strada Felinarului se vor executa lucrari la reteaua de apa. Primul tronson pe care se va lucra va fi cel dintre strada General Magheru si strada Movilei, aceasta portiune urmand sa fie inchisa traficului. Pentru a decongestiona totusi zona pe perioada lucrarilor mentionate, pe celalalt tronson al strazii Felinarului – cel dintre strada Movilei si strada 9 Mai care este acum cu circulatie in sens unic – se va circula in dublu sens.

Modificari in trafic. Pe strada Tribunei, la intersectia cu strada Centumvirilor se va instala semnul “Stop”, iar autovehiculele care circula dinspre strada Centumvirilor vor trebui sa cedeze trecerea celor care vin dinspre Piata Armelor. Masura este menita sa faca mai usor accesul in aceasta intersectie pentru cei care vin dinspre Piata Armelor.

De asemenea, pe strada Poiana se vor muta locurile de parcare de pe partea cu blocurile pe partea cu unitatea de jandarmi, pentru a asigura o mai buna vizibilitate in trafic.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349