CULTURA

Notele din liceu ale lui Emil Cioran, transformate in expozitie

Notele din liceu ale lui Emil Cioran, transformate in expozitie

emil cioran

Conducerea Colegiului National „Gheorghe Lazar” Sibiu a decis sa organizeze o expozitie cu facsimile dupa documente scolare ale marelui filosof roman Emil Cioran, fost elev al liceului, in perioada 1921-1928, a anuntat directorul prof. dr. Gabriel Octavian Negrea.

In cadrul evenimentului comemorativ „Zilele Emil Cioran”, se vor organiza vineri, 13 noiembrie 2015 la Colegiul National „Gheorghe Lazar” Sibiu va avea loc, de la ora 10:30, dezvelirea unei placi comemorative Emil Cioran, aceasta fiind una din actiunile pregatite cu aceasta ocazie. Tot vineri, de la ora 11:00 la ora 11:30, in Centrul de Documentare si Informare, va fi organizata o expozitie inedita cu facsimile dupa documente scolare ale Liceului „Gheorghe Lazar” Sibiu din perioada in care Emil Cioran a fost elev al acestui liceu, iar cu incepere de la ora 11:45, in Sala de Festivitati „Emil Cioran”, elevi ai Colegiului National „Gheorghe Lazar” Sibiu, sub indrumarea profesorilor, vor realiza prezentari si dezbateri dedicate vietii si operei lui Emil Cioran. Prin grija Librariei Habitus va avea loc, de asemenea, o expozitie tematica de carte cu vanzare.

In spatiile in care vor avea loc manifestarile mentionate, invitatii si participantii vor putea admira o expozitie de lucrari plastice inspirate din opera lui Emil Cioran, expozitie realizata de Liceul de Arta Sibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279