SPORT

Noul medic al Stelei esibian!

Noul medic al Stelei esibian!

Noul medic al echipei Steaua va fi Flavian Aramitu, care il inlocuieste pe Radu Paligora, plecat la Al Hilal, a anuntat clubul pe pagina oficiala.

Flavian Aramitu s-a nascut la Bucuresti, in 23 iunie 1983 si a studiat Medicina la Universitatea de Medicins si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, pe care a absolvit-o în 2010, cu nota 10. De asemenea, s-a inscris la un Master în Management Sanitar la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, pe care l-a încheiat tot cu nota 10, iar din 2012 a obtinut diploma de medic specialist.

El a participat la mai mult congrese de medicina, printre care se numara, strict legat de sport, Conferinta Nationala a Medicilor din Liga 1 si Liga a 2-a (2011), Primul Seminar de Noutati Medicale in Fotbal, organizat de Federatia de Fotbal din Emiratele Arabe Unite si Centrul Medical si de Cercetare al FIFA (2014) si Cursul de Imagistica prin Rezonanta Magnetica si Ecografie în Patologia Umarului (2014 – Romania). La nivel de club de fotbal, a mai activat la Astra Ploiesti (2009-2010), FC Vaslui (2010-2013) si Al Shaab (2013).

Alaturi de Radu Paligora, au parasit staff-ul medical al clubului asistentul medical Iulian Mircea si preparatorul fizic Horea Codorean, care se ocupa, în principal, de recuperarea jucatorilor accidentati.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309