ACTUALITATE

Nu le-a fost suficient sa fure telefonul, au fost si violenti

Nu le-a fost suficient sa fure telefonul, au fost  si violenti

Doi tineri, de 17 si 18 ani, au talharit o femeie pe strada Abatorului, nu le-a fost suficient sa-i fure telefonul, au fost si violenti.  Politistii din Sibiu i-au retinut pe cei doi faptasi, domiciliati in localitatea Cristian, dupa ce femeia a apelat la politie plangandu-se ca a fost jefuita si agresata.

furt telefon si violenta

Sursa foto: www.proalba.ro

Pentru o femeie de 44 de ani o plimbare obisnuita s-a transformat intr-un cosmar. Aceasta a apelat in cursul zilei de 15 februarie la Politia Judetului Sibiu pentru a face o plangere dupa ce i-a fost furat telefonul mobil, pe strada Abatorului, de catre o persoana necunoscuta care a folosit si violenta.

Tinerii nu s-au bucurat prea mult de bunul furat, la doar cateva ore de la savarsirea infractiunii, au fost identificati si retinuti de catre politistii sibieni.

Potrivit politistilor cei doi tineri, in varsta de 17 si 18 ani, ambii domiciliati in localitatea Cristian, sunt cercetati penal pentru savarsirea infractiunii de talharie, respectiv complicitate la savarsirea infractiunii de talharie (minorul de 17 ani). Tanarul de 18 ani a fost retinut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Telefonul mobil a fost recuperat si inapoiat victimei.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309