ECONOMIE

O firma din Sibiu ofera softul pentru masurarea calitatii internetului din Romania

O firma din Sibiu ofera softul pentru masurarea calitatii internetului din Romania

Firma de IT care asigura si sistemul informational al Primariei Sibiu, Industrial Software Sibiu va furniza autoritatii de reglementare in comunicatii, ANCOM, o platforma informatica destinata masurarii calitatii serviciului de acces la internet, valoarea contractului fiind de 2,4 milioane de lei, cu TVA inclusa.internet-concept

Prin anuntul de participare, ANCOM a estimat valoarea contractului la 2,7 milioane de lei, cu TVA.

Alaturi de Industrial Software Sibiu, la licitatie s-au mai inscris Holisun SRL Baia Mare si Power Net Consulting SRL Bucuresti.

Cu o durata de 6 luni, contractul presupune furnizarea si implementarea unei platforme informatice pentru masurarea calitatii serviciului de acces la internet, prin livrarea de echipamente hardware si software si prestarea serviciilor aferente, se mentioneaza in anuntul de atribuire publicat pe www.e-licitatie.ro.

Finantarea va fi asigurata din surse proprii ale ANCOM.

Infiintata in 1998, Industrial Software Sibiu este o firma cu capital romanesc care furnizeaza aplicatii software la comanda. Cu afaceri de 11,9 milioane de lei in 2012, actionarii firmei sunt Cristian Ioan Domsa – 95%, Mircea Greavu – 2,5% si Adrian Corabian – 2,5%.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349