SOCIAL

O fundatie din Germania a donat Sectiei de Ortopedie a SCJU Sibiu materiale sanitare in valoare de 15.000 de euro!

O fundatie din Germania a donat Sectiei de Ortopedie a SCJU Sibiu materiale sanitare in valoare de 15.000 de euro!

O fundatie din Germania a donat Sectiei de Ortopedie a SCJU Sibiu materiale sanitare in valoare de 15.000 de euro!2

Fundatia “Helpup mit Herz und Hand” din Oerlinghausen, Germania a donat Sectiei de Ortopedie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu materiale sanitare in valoare de circa 15.000 euro.

 

Donatia a constat in pansamente, fesi, seringi, truse de perfuzie, glucometre, manusi chirurgicale, bandaje, comprese, pense de unica folosinta, masti de oxigen, vacutainere, halate de unica folosinta, ser fiziologic, pungi pentru urina, sonde urinare, sonde aspiratie, vata, masti intubatie traheala.

„Acest sprijin vine ca o continuare a colaborarii mai vechi pe o avem deja cu prietenii nostri din Germania, in baza relatiei personale pe am dezvoltat-o cu acestia. Ei sunt foarte impresionati de dorinta noastra de a imbunatati si dezvolta activitatea Sectiei de Ortopedie si a SCJU Sibiu si acest lucru ii motiveaza sa se implice in continuare si sa presteze aceasta munca de voluntariat inspre binele nostru. Este un parteneriat in care dansii ne ajuta cu materiale sanitare diverse iar noi raspundem cu implicare. Le multumim pentru intreg sprijinul acordat”, a declarat Dr. Mihai Roman, medic sef al Sectiei Ortopedie – Traumatologie din cadrul SCJU Sibiu.

„Donatiile sunt bine venite si completeaza eforturile care se fac permanent atat la nivel administrativ cat si din punct de vedere medical, pentru cresterea calitatii serviciilor oferite cetatenilor judetului Sibiu”, a declarat. Asist. Pr. Andrei Mihu, Director de Ingrijiri al SCJU Sibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309