ADMINISTRATIE

O noua alee in cimitir. Dinspre Calea Cisnadiei

O noua alee in cimitir. Dinspre Calea Cisnadiei

alee cimitir sibiu

O noua cale de acces in Cimitirul Municipal Sibiu va fi realizata in perioada urmatoare, inspre Calea Cisnadiei. 

“Intrarea principala in Cimitir, cea din Calea Dumbravii, se supraaglomereaza in anumite zile. Cimitirul are o suprafata de peste 40 de hectare si de aceea amenajarea completa a caii de acces dinspre Calea Cisnadiei este necesara”, a declarat primarul interimar Astrid Fodor.

Terenul in suprafata de 3 hectare a fost cumparat in 2009 si de atunci tot mai multe locuri de veci au fost amenajate aici. In prezent pe Calea Cisnadiei este amenajata o poarta si o alee care permit accesul in zona. Serviciul public care administreaza obiectivul a decis crearea unei noi alei care sa extinda accesul in acest sector, dar si catre zona viitoarelor spatii de servicii ale Cimitirului.

In urma unei proceduri de achizitie, contractul de amenajare a acestei alei care masoara 260 de metri liniari a fost atribuit firmei SC DPC SA. Valoarea contractului este de 241.033,16 lei (fara TVA), termenul de executie a lucrarilor fiind de 4 luni. Structura noii alei va fi alcatuita dintr-o fundatie de balast si piatra sparta, un strat de beton si unul de asfalt, urmand sa fie amenajate si rigole din beton laterale care sa preia apele pluviale.

Cimitirul Municipal Sibiu se intinde in prezent pe 43,7 hectare si numara 85.700 de locuri de veci.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275