ACTUALITATE

O noua metoda de inselaciune. Bani pentru elicopterul SMURD

O noua metoda de inselaciune. Bani pentru elicopterul SMURD

Imaginația si tupeul infractorilor nu cunoaște limite. Aceștia au găsit o noua metoda prin care sa însele oamenii: cer bani pentru o presupusa intervenție cu elicopterul SMURD.

Intervenție Elicopter Smurd

Oficialii Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă(DSU) atrag atenţia că au fost înregistrate cazuri de înşelătorii printr-o nouă metodă: oamenii sunt sunaţi să li se ceară bani pentru intervenţia unui elicopter SMURD, spunându-li-se că o rudă a suferit un accident.

Oficialii DSU le atrage atenţia oamenilor asupra unei noi metode de înşelăciune, una în care este implicat numele SMURD, anunta Mediafax.

„Nu daţi curs solicitărilor, în situaţia în care sunteţi sunaţi şi vi se spune că, în urma unui accident în care au fost implicate rude, este nevoie de intervenţia elicopterului SMURD, iar pentru această intervenţie vi se cer bani. Facem precizarea că toate intervenţiile SMURD sunt GRATUITE. Nici pacienţii şi nici medicii care solicită intervenţia elicopterului SMURD nu trebuie să plătească pentru misiunile de salvare. Dacă sunteţi victima unei astfel de înşelătorii , să rugăm să anunţaţi autorităţile” , se arată într-un anunţ al DSU.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349