ECONOMIE

O sibianca vinde apartamente de 1 milion de euro, in Bucuresti

O sibianca vinde apartamente de 1 milion de euro, in Bucuresti

andreea-comsa-foto-1-copy-copy-copy

La doar 28 de ani, sibianca Andreea Comsa detine una din cele mai profitabile agentii imobiliare din Bucuresti. A intrat in business-ul imobiliar in perioada in care era studenta la SNSPA, scrie www.businessmagazin.ro. A vandut apartamente de 1 milion de euro, iar cel mai mare comision a fost de 50,000 euro.

„Lucrurile merg mult mai bine decat acum cativa ani. In 2014 au fost date semnale pozitive, drept dovada ca multe proiecte rezidentiale au inceput, proiecte de o calitate mai buna, in zone mai bune“, spune Andreea Comsa. In perioada in care criza era la apogeu, povesteste ea, si partea leului revenea vanzarilor de apartamente prin programul Prima casa, s-au dezvoltat proiecte in zone ca Popesti-Leordeni, Militari, pentru ca si dezvoltatorii trebuia sa se incadreze in preturile mici. Acum insa, mai multi dezvoltatori vor sa inceapa proiecte in zone centrale sau in nordul Capitalei; au deja terenurile, pentru ca rar se mai fac acum tranzactii in zone considerate bune pentru proiectele rezidentiale. „Oamenii care stateau cu terenurile in portofolii trec acum la dezvoltari. Unii s-au gandit dar nu-si gasesc curajul, altii sunt deja pregatiti“, spune tanara antreprenoare.

Citeste povestea Andreei Comsa pe businessmagazin.ro.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309