ACTUALITATE

O tanara a fost lovita in cap de tencuiala desprinsa de pe o cladire din centrul Sibiului!

O tanara a fost lovita in cap de tencuiala desprinsa de pe o cladire din centrul Sibiului!

O tanara a fost lovita in cap de tencuiala desprinsa de pe o cladire din centrul Sibiului!2

O tanara de 19 ani a fost lovita in cap de tencuiala desprinsa de pe o cladire din centrul Sibiului. Fata a ajuns la Spitalul Judetean Sibiu cu un traumatism cranio-cerebral.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, a declarat ca tanara a fost ranita dupa ce i-a cazut in cap tencuiala desprinsa de pe un imobil situat pe strada Andrei Saguna din municipiul Sibiu.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Sibiu, Decebal Todarita, a declarat ca tanara de 19 ani a fost adusa de ambulanta cu traumatism cranio-cerebral si era constienta cand a ajuns la spital, fiind trimisa pentru investigatii la computerul tomograf.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Bianca Sabau, echipaje de pompieri intervin in zona pentru a indeparta bucatile de tencuiala care reprezinta un pericol.

Strada Andrei Saguna din Sibiu se afla in centrul istoric al orasului, unde majoritatea cladirilor sunt declarate monumente istorice.

Cele mai multe imobile de pe aceasta strada sunt intr-o avansata stare de degradare, in mai multe randuri pompierii fiind chemati sa inlature de pe fatadele acestora bucati de tencuiala sau ornamente care riscau sa se desprinda si sa cada.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309