CLUBBING

O trupa rock din Sibiu colecteaza fonduri pentru victimele din Colectiv. Am cantat acolo, putem fi noi pe scena

O trupa rock din Sibiu colecteaza fonduri pentru victimele din Colectiv. Am cantat acolo, putem fi noi pe scena

Domino #Colectiv

Una din formatile rock ale Sibiului a decis, impreuna cu cei de la Crucea Rosie sa vina in ajutorul victimelor din clubul bucurestean Colectiv. Astfel, trupa Domino si Crucea Rosie lanseaza impreuna o colectare de fonduri pentru tinerii internati in spitalele din Bucuresti si din restul Europei.

Tragedia care a zguduit din temelii lumea muzicala romaneasca uneste intreaga comunitate in jurul tinerilor care se zbat acum intre viata si moarte pe paturile de spital din Romania si din intreaga Europa. Zeci de tineri sufera acum din cauza societatii disfunctionale in care traim. Iar statul pare incapabil sa gaseasca solutii. Zeci de trupe si artisti si-au unit in ultimele zile eforturile pentru a contribui la strangerea nationala de fonduri destinata tratamentelor acestor tineri.

 „Am cantat si noi in Colectiv. Am cantat si noi, pe aceeasi scena. Puteam fi noi. Putea fi oricare dintre noi” – Sebastian Marcovici, basistul trupei Domino.

Crucea Rosie si trupa sibiana Domino se alatura acestor eforturi colective de a contribui la campania umanitara ce se desfasoara in intreaga tara. Cei patru tineri sibieni au reorchestrat una dintre piesele iconice ale muzicii romanesti, piesa „Lume, Lume” a Mariei Tanase. „E o piesa de un tragism iesit din comun. Dar, in acelasi timp, este si o piesa extrem de puternica. Este o piesa care inspira acest popor atat de greu incercat de-a lungul timpului. Am simtit ca versurile acestea, incarcate de atata durere, ne imbarbateaza si ne ajuta sa dam piept cu destinul, oricat de dur ar fi el”, spune Romulus Cipariu, solistul trupei.

Noua piesa a formatiei Domino, Lume Lume, a fost incarcata pe pagina de internet a Crucii Rosii si va fi disponibila pentru descarcare tuturor celor care aleg sa doneze o suma de bani pentru victimele tragediei din clubul Colectiv in conturile

EUR: RO22BRDE410SV18508914100

USD: RO37BRDE410SV81385954100

LEI: RO36BRDE410SV29647144100

SWIFT: BRDEROBU


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349