SPORT

Obiectiv indeplinit pentru CSU Sibiu. Restul e bonus!

Obiectiv indeplinit pentru CSU Sibiu. Restul e bonus!

CSU Atlassib Sibiu a incheiat prima parte a campionatului cu o înfrângere, 91-77 (25-22, 26-19, 22-16, 18-20) pe terenul liderului CSM U Oradea, insa elevii lui Dan Fleseriu si-au îndeplinit primul obiectiv: calificarea in prima grupa valorica. Sibienii au terminat sezonul regulat cu un bilant de 13 victorii si 9 înfrangeri, care le-a adus un loc 6 la care putini sperau înaintea sezonului.

CSU Atlassib SibiuSibienii nu au facut un meci rau la Oradea, insa nu au avut nici suficientă forta sa tina ritmul cu gazdele.

La finalul partidei, Dan Fleșeriu, antrenorul sibienilor a declarat:

”A fost un meci impotriva echipei care ocupa prima pozitie in clasament si care si-a respectat statutul de favorită si de data aceasta, mai ales la capitolul arucarilor de trei puncte acolo unde au reusit 10 din 15 pana la pauza. Noi am reusit sa aratam mai multa energie in aparare, dar s-a vazut ca avem un adversar puternic si ne-a lipsit putin luciditatea. Am reusit sa revenim, in sfertul patru si cred ca daca vom continua să jucam asa, in meciurile care urmeaza în grupa 1-6, putem pune probleme oricarei echipe”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat: Hardy 31p, Mijajlovic, 12p, Lalovic 11p, Paul 9p, Cioacata 6p, Harrison 4 p, Gilbert 4p.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349