SPORT

Olimpiada de cosmar pentru Daniela Carlan. Incredibil ce i s-a intamplat in Brazilia

Olimpiada de cosmar pentru Daniela Carlan. Incredibil ce i s-a intamplat in Brazilia

Olimpiada de la Rio este una de coșmar pentru atleta sibiana Daniela Cârlan. Dupa ce a abandonat in cursa de maraton, Daniela a fost jefuita chiar in apropierea stadionului olimpic.

I

În ziua de 16 august 2016, în jurul orei 14:00, sportivele Paula Claudia Todoran şi Elena Daniela Cîrlan se aflau în zona arenei olimpice de beach-volley şi au remarcat lipsa unui rucsac care conţinea obiecte personale, anunţă COSR.

Ele nu au observat momentul furtului şi nu au interacţionat în niciun fel cu presupusul/presupuşii făptaş/făptaşi. Au contactat imediat un voluntar Rio 2016, care le-a însoţit la cea mai apropiată secţie de poliţie, unde au completat un raport.

În acelaşi timp, au reuşit să contacteze responsabilul Federaţiei Române de Atletism din cadrul Echipei Olimpice a României.

Şeful de misiune, Alexandru Epuran, s-a deplasat la secţia de poliţie, de unde a asigurat transportul în siguranţă la Satul Olimpic şi obţinerea unei noi acreditări pentru sportiva Paula Claudia Todoran.

În acest moment, sportivele se află în siguranţă, în Satul Olimpic.

Sursa: Mediafax


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309