SPORT

Olimpiada s-a incheiat pentru Daniela Carlan. Rezultat neasteptat pentru sibianca

Olimpiada s-a incheiat pentru Daniela Carlan. Rezultat neasteptat pentru sibianca

Participarea sibiencei Daniela Cârlan la Jocurile Olimpice de la Rio s-a încheiat mai repede decat era programat si cu un rezultat neașteptat pentru atleta noastra.

image

Daniela Cârlan a abandonat la jumătatea cursei de maraton, in timp ce a doua reprezentanta a Romaniei, Paula Todoran a încheiat pe locul 101 cursa din Brazilia.

Paula Todoran s-a aflat pe poziţia a 61-a la jumătatea cursei şi a încheiat cu timpul de 2 ore, 48 de minute şi 54 de secunde. Daniela Cîrlan a abandonat înainte de a parcurge jumătate din traseu, ultimul ei timp intermediar fiind la kilometrul 10 al cursei.

Jemima Jelagat Sumgong (Kenya) a reuşit să se impună în proba de maraton cu timpul de 2 ore, 24 de minute şi 4 secunde. Pe locul secund s-a clasat Eunice Jepkirui Kirwa (Brunei), cu 2 ore, 24 de minute şi 13 secunde, în timp ce medalia de bronz i-a revenit sportivei Mare Dibaba, cu 2 ore, 24 minute, 30 secunde.

Sursa: Mediafax


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309