ADMINISTRATIE

Parcarea din Piata Mica se inchide total, pentru Media Music Awards

Parcarea din Piata Mica se inchide total, pentru Media Music Awards

parcare-piata mica 1

Parcarea din Piata Mica, una din cele mai mari din municipiul Sibiu va fi inchisa complet in ziua de 3 septembrie, anunta Primaria. Decizia a fost luata pentru a permite desfasurarea Media Music Awards, eveniment ce va avea loc in Piata Mare.

”Comisia de Avizare a Adunarilor Publice a aprobat inchiderea totala a parcarii din Piata Mica in data de 3 septembrie, intre orele 7 si 24. Accesul riveranilor si a autovehiculelor de aprovizionare va fi totusi permis si in acest interval”, se arata intr-un comunicat al Primariei Sibiu.

De asemenea, Comisia mentionata a aprobat inchiderea partiala a parcarii din Piata Mica – partea dinspre sediul Primariei Sibiu si Biserica Romano-Catolica – in perioada 4 septembrie, ora 14 – 6 septembrie, ora 24, pentru a permite desfasurarea evenimentului cultural Zillele Culturale ale Romilor si Targul Mestesugarilor Romi. Locurile de parcare dinspre Casa Artelor vor fi disponibile pentru parcare.

 Foto: stiridesibiu.ro

 

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309