SOCIAL

Parcari inchise la ULBS. Rectorul Ioan Bondrea, o zi la birou cu trotineta electrica  

Parcari inchise la ULBS. Rectorul Ioan Bondrea, o zi la birou cu trotineta electrica   

rectorul ULBS ioan bondrea pe trotineta

O zi la birou cu trotineta electrica. Chiar daca agenda incarcata de astazi i-a impus prezenta la costum si cravata, prof. ing. dr. Ioan Bondrea, rectorul Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu a decis sa marcheze prima editie a campaniei Iubim Sibiul! Sa-l lasam sa respire! venind la birou cu un mijloc de transport nepoluant: o trotineta electrica. „E o zi in care ne ajuta si vremea, nu e cald, nici rece, nu mai ploua, asa ca e de bun augur. Aceasta plimbare a mea de acasa cu aceasta trotineta a fost chiar o placere. Trotineta a ajuns abia ieri la mine, dar bine ca a ajuns. Initial imi propusesem sa vin cu bicicleta. Este o trotineta electrica, cu o autonomie destul de buna, asa ca este o placere sa te plimbi cu ea prin oras. Totul este sa iti perimita si autovehiculele.  Dimineata insa nu este prea mult trafic si, spre surprinderea mea, pietonii pe care i-am intalnit nu s-au uitat foarte lung la mine, asa ca lucrurile au decurs bine”, a declarat rectorul, in momentul in care a ajuns la munca. Si, cum astazi la ULBS nu este admisa in parcare nicio masina, rectorul se va folosi de trotineta pentru a ajunge la toate evenimentele pe care le are in program. „De obicei vin cu masina, pentru ca sunt foarte multe intalniri, locuri de deplasare si trebuie sa le pargurgi repede. Si totusi, nu e chiar confortabil sa pedalezi toata ziua, pe caldura, la costum si cravata. Dar astazi voi incerca sa ma deplasez ori cu aceasta forma electrica, ori pe jos. Este o agenda incarcata si va treeui sa pun la incarcat si trotineta”, a adaugat Ioan Bondrea.

„Iubim Sibiul! sa-l lasam sa respire! este o campanie prin care Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu isi asuma rolul de model si reprezentant activ in viata comunitatii. Noi am demarat aceasta campanie, dar speram, si ne asteptam, ca in anii viitori sa ni se alature si alte institutii sau companii din Sibiu. Ne dorim ca aceasta campanie lansata de ULBS sa devina un eveniment de masa, in care sibienii, angajati sau nu ai ULBS, ai altor institutii publice sau companii private, sa renunte, pentru o zi, la autoturisme, pentru a lasa Sibiul sa respire!”, a mai spus rectorul Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349